((odp)) PAU?

29 03 2009

Programa odp12: El teatre, l’humor, la parodia, la tragicomedia… com a arma per expressar, enfrontar i denunciar els conflictes tant personals com socials que vivim: des de l’ego fins a la guerra. L’eix del programa és l’obra de teatre PAU?, inspirada en la composició «El cant dels ocells» que Pau Casals va fer universal.

Convidats: Companyia La Quadra Mágica que actualment representa l’obra PAU? al Teatre Llantiol de Barcelona.

AUDIO: «Coses del directe, no podem fer la connexió via teléfon amb el convidat». I així fou malauradament, per això no hem publicat la gravació de l’emissió del programa en dirtecte, amb l’error de conexió, etc.

Llàstima perquè teniem moltes ganes de compartir amb l’aqudiència de Contrabanda FM l’experiència d’aquesta companyia de teatre i especialment la seva obra PAU?… A més en aquest programa vam escoltar bona música, com la de l’Ovidi Montllor i la seva dramàtica interpretació de «Baralla de la vida i jo». «El cant dels ocells», amb Pau Casals en directe des de Nacions Unides. «Pitbull Terrier», d’Emir Kusturica & The no smoking orchestra: un imne a la bestialitat humana. «Gracias a la vida», amb la deliciosa veu de Mercedes Sosa. El músic Jordi Savall ens revela qui és l’autor d’El Cant dels ocells. I recuperàrem la secció Teatre Informatiu.

ACTUALITZACIÓ: Publiquem la gravació de l’emissió especial que Ones de Pau va fer conjuntament amb La Quadra Mágica des de la plaça Reial de Barcelona, el 18 de juny de 2009, durant la celebració del 18è. aniversari de Contrabanda FM.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: