Guatemala

…de la impunitat a la pau.

http://www.onesdepau-guatemala.blogspot.com

Espai radiofònic realitzat per Ones de pau de denúncia, solidaritat i suport a les lluites per la justícia i la pau a Guatemala. Un país en el que actualment el 80% de la població (en àrees rurals però també urbanes) és pobre i el 60% viu en la pobresa extrema. I que no compleix els Acords de Pau signats el 1996, després de 36 anys de Guerra Interna i crims contra la humanitat.

Inicialment aquest espai és una secció dins del programa Ones de pau però a la pràctica per qüestions de temps es converteix en un monogràfic que ocupa tot el programa el dia que s’emet, normalment un cop al més.

Escolta totes les gravacions i troba més informació d’aquest país Centreamericà al blog de Guatemala: de la impunitat a la pau (apuntat i enllaçat adalt).

Guatemala

…de la impunidad a la paz.

Espacio radiofónico realizado por Ones de pau de denuncia, solidaridad y apoyo a las luchas por la justicia y la paz en Guatemala. Un país en el que actualmente el 80% de la población (en áreas rurales però también urbanas) és pobre i el 60% vive en la pobreza extrema. Y que no cumple los Acuerdos de Paz firmados en 1996, después de 36 años de Guerra Interna y crímenes de lesa humanidad.

Inicialmente éste espacio es una sección dentro del programa Ones de pau pero a la práctica por cuestiones de tiempo se convierte en un monográfico que ocupa todo el programa el día que se emite, normalmente una vez al mes.

Escucha todas las grabaciones y encuentra más información de este país Centroamericano en el blog de Guatemala: de la impunitat a la pau (apuntado y enlazado arriba).
A %d blogueros les gusta esto: