((odp)) Garoña, tancament ja! [repetició]

12 06 2009

Programa odp23: Degut a un tema tècnic, diumenge passat no es va poder fer la redifusió del programa emés divendres en directe. I com que cal seguir pressionant pel tancament de la central de Garoña, emetem un altre cop lentrevista a l’enginyer i activista antinuclear Manuel Adelantado (odp22). De moment el Govern encara no s’ha pronunciat ni clarament ni definitivament a favor del tancament de la central de Burgos. Ho haurà de fer abans del proper 5 de juliol, quan caduca el permís d’explotació d’aquesta vella i deteriorada central nuclear.

I aquest dies, segons publica la premsa, un general de l’Exèrcit de l’Aire diu el seguent dels missils creuer espanyols Taurus KEPD 350: «No sería lógico usarlos para destruir un tanque pero sí una central nuclear». Una forma molt gràfica d’aportar un altre raó pel tancament de les centrals nuclears, i per la desmilitarització dels estats. Gràcies, General!


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: