((odp)) Brigades a Guatemala. I El pintor de batallas (3).

26 04 2010

Programa odp66: Una companya de l’Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala (AAPG-Barcelona) ens explica com són les Brigades de treball i acompanyament solidari i polític a Guatemala que organitza l’AAPG. I denunciem, una vegada més, el neocolonialisme criminal de les multinacionals espanyoles com Gas Natural (Unión Fenosa) a Centreamèrica. També llegim un nou capítol de El pintor de batallas (Arturo Pérez-Reverte, 2006).

Llengua: entrevista en CATALÀ i lectura d’El pintor de batallas en CASTELLÀ.

Entrevistada: Maria Pichel, membre de l’AAPG.

La primera reunió-taller de formació de les brigadistes serà el 5 de maig a la Casa de la Solidaritat. Trobareu més informació a la web de l’Associcació d’Amistat amb el Poble de Guatemala.

Et recordem que Ones de pau també edita un blog especial amb tots els àudios dels programes monogràfics sobre Guatemala que hem realitzat. Trobaràs l’enllaç  web a la pàgina «GUATEMALA» del sumari d’aquest blog (adalt). I també  te l’apuntem ara en aquesta entrada:

http://onesdepau-guatemala.blogspot.com

I acabem apuntant una convocatòria de protesta per aquesta setmana que organitza la Coordinadora Anricementiri Nuclear de Catalunya (CANC) a Barcelona:


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: