((odp)) Nens soldats, ràdios lliures i El pintor de batallas (5).

10 05 2010

Programa odp68:  Aquest diumenge hem celebrat una Jornada per la llibertat d’expressió i emissió dels mitjans lliures, organitzada i emesa conjuntament a Contrabanda FM i Ràdio Bronka des del PIC de Can Masdeu. Tot i axò hem estat fidels a la cita en directe d’Ones de pau, i començem el programa amb un conte protagonitzat per un nen soldat i una nena anomenada Imkra. Escoltem un fragment del documental «Why we fight?» que denuncia la manipulació mediàtica del govern dels EEUU per conduir al seu país a la guerra. Llegim un nou capítol de El pintor de batallas. I acabem apuntant a l’agenda la Cimera dels Pobles Enlazando Alternativas (enllaç web abaix) que es celebrarà a Madrid del 14 al 16 de maig.

Podeu escoltar els àudios de la Jornada al web de Contrabanda FM: http://www.contrabanda.org

Enllaçem a continuació l’entrada del programa odp06 dedicat als nens i nenes soldats emès el 2009. I l’entrada amb l’àudio del documental «Why we fight?» que vam emetre en el programa odp58.

Al web d’Enlazando Alternativas trobaràs la informació dels tallers, conferències i activitats de la cimera alternativa dels pobles llatinoamericans i caribenys que es celebra a Madrid el proper cap de setmana. Contra l’Europa del capital i la guerra!

I acabem recordant els títols dels dos llibres que sugerim, novament, en el programa: Ejércitos en las calles (Bardo Ediciones), i Cartas desde el infierno (Ramon Sanpedro). I el web del Punt d’Interacció de Collserola (PIC), a Can Masdeu, on hem celebrat les Jornades per la llibertat d’expressió i emissió.

Corecció errada: durant el programa diem que la barracópolis més gran d’Europa és a Belgrad. El correcte és Bulgaria: «la peor barriada de chabolas europea es probablemente «Camboya», en Sofía, Bulgaria, donde 35 mil gitanos viven como los Dalit, la casta de los intocables de India» (Ejércitos en las calles. Pàgina 20).


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: