((odp)) Onesdepau: remix1_2010.

1 08 2010

Programa odp80: Selecció d’àudios emesos el 2009 i 2010 a Ones de pau. No és cap resum del contingut realitzat i difòs fins ara doncs seria impossible sintetitzar en una hora i mitja  els gairebé 80 programes  que hem fet al llarg de 80 setmanes d’emisions. Serveixi, això sí, com a una visió de les  diverses perspectives amb que el programa tracta el tema de la pau i la violència. I amb l’acompanyament de bona música per refrescar l’audició.

Remix1_2010: contingut per temes i noms propis: ahimsa, «500 ejemplos de noviolencia» (David Fernández, Gabriela Serra, pròleg del llibre editat per Bidea Helburu), pau positiva, pau negativa, eirene, pax romana, Escola de Cultura de Pau (UAB), Laura Pau-sini, La Quadra Mágica (radioteatre), Lotta love (Led Zeppelin), Jack de Jonette (jazz), Mario Benedeti (oda a la pacificación), Jose Couso (rap),  Donde se cuece la guerra (àudio video), J. Molina (poema Soldado), Jiddu Krishnamurti (àudio en anglès amb traducció simultània, filòsof indi), Ya es primavera en la OTAN, Dios consumo (falques de Consume Hasta Morir), tecno-punk, En tierra de nadie (música pel·lícula mateix títol), musica per la pau (Fundacio per la Pau), Himne dels partisans, Tengo la vida en las manos (Lurdes Pérez).

Llengua lectures: CATALÀ/CASTELLÀ.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: