((odp)) Reportatge de les mobilitzacions contra l’OTAN a Estrasburg.

10 04 2009

Programa odp14: Anàlisis de l’experiència viscuda durant les mobilitzacions anti-OTAN a Estrasburg del 2 al 5 d’abril. Repàs a la història de l’Aliança militar més belicista del món, des de la seva creació el 1949 fins al dia d’avui. Crida a l’eliminació de les armes nuclears de la Unió Europea i de la Terra. Desobediència Civil i Accions Directes Noviolentes.

Aquesta setmana Ones de pau estrena nou horari i dia d’emissió a Contrabanda FM: divendres de 14:00 a 15:00 h. I Diumenges (repetició) de 23:30 a 00:30 h.

Serveixi com a presentació del programa i de les activitats anti-OTAN a Estrasburg el comunicat del 7 d’abril de la Plataforma Contra la Militarización de Albacete (que també van viatjar a Estrasburg amb el grup i autocar de Barcelona). Perquè també reclamem el tancament de totes les bases militars estrangeres i de l’OTAN a Espanya.

I com exemple d’Acció Noviolenta creativa i poderosa durant les protestes anti-OTAN d’Estrasburg, destaco amb les següents fotografies el bloqueig a la cimera i CIRCA (Clandestine. Insurgent. Rebel. Clown Army):

http://www.clownarmy.org

Clown Army, protesta anti-OTAN, Estrasburg, abril 2009.

Clown Army, protesta anti-OTAN, Estrasburg, abril 2009.

Accio Directa Noviolenta_bloqueig_cimera_OTAN_Estrasburg_abril_2009manifestació_anti-otan_estrasburg_abril_2009manifestacion_anti_otan_estrasburgo_abril_20091manifestacio_anti_OTAN_Estrasburg_abril_2009bloqueo_cumbre_otan_estrasburgo_abril_2009pancarta_anti-otan_estrasburg_abril-20092clown-army-protesta-anti-otan-estrasburgoClown Army, Estrasburg, abril 2009.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: