((odp)) El Refugi antiaeri 307.

21 08 2009

Programa33: Visitem el Refugi antiaeri 307 del barri del Poble Sec de Barcelona i entrevistem els guies perque ens expliquin com van afectar els bombardeigs a la ciutat i els seus habitants durant la Guerra Civil espanyola. Barcelona, entre altres ciutats catalanes i espanyoles, patia per primer cop en la història un «urbicidi». La població civil indefensa es convertía en l’objectiu de les bombes de l’aviació enemiga. A la segona part del reportatge també recordem les lluites i les conquestes socials de la Revolució, abans i durant la Republica espanyola.

Format: reportatge. Llengua. CATALÀ.

Es pot visitar el Refugi 307 tots els dissabtes i diumenges d’11:00 a 14:00 h. I de dimarts a divendres, per a grups amb reserva prèvia, trucant al teléfon:  93 2562100. El refugi es troba cituat al carrer Nou de la Rambla, 169, a tocar del parc La Primavera, sota la muntanya de Montjuich.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: