((odp)) Dr. Sativo y La Voz Popular.

14 08 2009

Programa odp32: Concert acústic en directe des dels estudis de Contrabanda FM. Començem esoltant un document sonor històric, la primera emissió de la ràdio rebel La Voz Popular (de la Unidad Revolucionaria Nacional Guatemalteca). Una emissora que va inspirar el nom de la banda del Dr. Sativo, i que es defineixen com: «Una sabrosa mezcla de reggae, cumbia y hip-hop con líricas para reflexionar. Un mensaje de fuerza y unión contra el sistema babilónico que impone el mal gobierno a los habitantes del Planeta Tierra». Aquesta setmana fem un recorregut vital-musical per Guatemala, Cuba, Europa, India… Com diuen ells, «pa llenarte de energía positiva y fuerza para luchar… con sabrossura».

Format: concert i entrevista. Llengua: CASTELLANO, yoruba, inglés.

Dr. Sativo y la voz popular

Recordem que Ones de pau realitza la secció Guatemala: de la impunitat a la pau. Una espai que a vegades és monogràfic (és a dir que dura tot el programa, com aquest concert) i a vegades és una secció més dins del programa. I editem un blog a part propi perquè puguis trobar i escoltar tots els àudios junts sobre Guatemala emesos a Ones de pau. Així podràs descobrir millor la realitat d’aquest país Centreamericà. L’enllaç a aquest altre blog el pots trobar a la pagina «Guatemala» (sumari barra superior), i és el següent:

http://www.onesdepau-guatemala.blogspot.com


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: