((odp)) Los ejércitos secretos de la OTAN (1).

4 04 2010

Programa odp63: Començem el programa escoltant un vídeo del Subcomandante insurgente Marcos (EZLN), gravat el 2001, sobre la importància dels mitjans de comunicació independents i comunitaris/lliures davant  la mentida institucional i el monopoli mediàtic. Compartim el comunicat de resposta al Projecte de decret de Serveis de comunicació audiovisuals sense ànim de lucre. I llegim el «secreto político-militar mejor guardado y más dañino desde la Segunda Guerra Mundial»: «Los ejércitos secretos de la OTAN. La Operación Gladio y el terrorismoen Europa Occidental» (Daniele Ganser. Ediciones El Viejo Topo, 2010).

Llengua: lectures en CASTELLÀ i comentaris en CATALÀ.

Llegir fragment llibre-pdf (clicar aquí).

Entrevista a l’autor de «Los ejércitos secretos de la OTAN», Daniel Ganser, a Voltaire.org (clicar aquí).

Adjuntem a continuació l’enllaç al blog de la campanya en resposta al  borrador del decret de Serveis audiovisuals sense ànim de lucre (de la Generalitat de Catalunya), perquè puguis llegir el comunicat i solidaritzar-te amb els mitjans lliures com Contrabanda FM, adherint-hi la teva signatura:

http://comunicaciolliure.wordpress.com

I adjuntem (enllaç abaix) el vídeo del Subcomandante insurgente Marcos  de l’EZLN (Ejército Zapatista de Liberación Nacional) que escoltem a l’inici del programa:

Video Subcomandante Marcos (clicar aqui).

La propera setmana acabarem de llegir el capítol de «La guerra secreta en España» i redescobrirem nous capítols de la història dels exèrcits secrets anticomunistes de l’OTAN creats pels serveis secrets de la CIA i l’M16 després de la II Guerra Mundial en tots els paísos de l’Europa Occidental. Recordem una vegada més, que aquests exèrcits secrets de l’OTAN no nomès tenien  (i segueixen tenint?) l’objectiu d’eliminar les organitzacions anticomunistes sino també qualsevol moviment social revolucionari.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: