((odp)) Comunes i Urban Operations 2020 de l’OTAN (2).

28 03 2010

Programa odp62: Segon programa dedicat a les comunes, concretament  aquesta setmana parlem de les «Ecoaldeas» al fil d’un article publicat al magazine «déturné». Continuem llegint «Ejércitos en las calles» (Bardo Ediciones, 2010) i la metodologia militar de les «Operacions Urbanes 2020» de l’OTAN. Llegim un nou fragment de la «publicació contra la derrota», «Terra Cremada» que denuncia en un dels seus articles el fals diàleg a l’hora de resoldre conflictes.

Llengua: CATALÀ/CASTELLÀ.

Adjuntem a continuació l’enllaç al blog en el que pots llegir el comunicat de resposta a l’esborrany de la (futura) Llei de Serveis Audiovisuals Sense Ànim de Lucre que preten «regularitzar» els mitjans lliures i comunitaris:

http://comunicaciolliure.wordpress.com

En el mateix blog (adalt) pots solidaritzar-te amb Contrabanda FM (i els altres mitjans lliures) adherint la teva signatura a les demandes que reclamem perquè aquesta llei no impossibiliti (a la pràctica) la llibertat d’expresió  (i emisió!) dels mitjans lliures, autogestionats i nocomercials. I sobretot, perquè poguem garantir el dret de totes nosaltres, no només a la informació, sinó sobretot a la comunicació.

Adjuntem també l’enllaç a la campanya «Desmilitaritzem l’educació» per complementar la informació que difonem en el programa respecte la vergonyosa participació de l’Exèrcit espanyol en el Saló de l’Ensenyament 2010.

Respecte la 25a. Marcha de Rota que el col·lectiu RANA (Red Antimilitarista y Novioloenta de Andalucía) ha realitzat aquest dissabte 27 de març  a la base militar aeronaval yanki de Rota, intentarem tornar a parlar-ne en un proper programa, quan tinguem més informació d’aquesta acció antimilitarista.

La música del programa emesa aquesta setmana, per ordre d’aparició, és la següent:

1) «Also Sprach Zaratustra» (Deodato Prelude).

2) «Cuervo ingenuo» (La Mandragora. Javier Krahe).

3) «Why we fight» (Fish).

4) «Gripau Blau» (Cesc Boix).

Recordem que Ones de pau va emetre un programa especial sobre la comuna Lakabe (Navarra) a l’octubre de 2009. Enllaçem a continuació l’entrada amb aquest àudio (en castellà): odp41.


Acciones

Información

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: