((odp)) L’Ateneu Llibertari del Poble Sec.

23 05 2010

Programa odp70: Xerrada amb un company de l’Ateneu Llibertari del Poble Sec: les lluites socials d’avui des de la perspectiva i l’experiència d’un Ateneu amb més de 30 anys  d’activitats anarquistes a Barcelona.

Llengua: CATALÀ. Convidat: Jose, de l’Ateneu Llibertari del Poble Sec.

Temes parlats: Ona Lliure, la primera ràdio lliure de Barcelona (1978), Espai Obert, Transició, lluites globals, ideologies, societat paral·lela, autogestió, lluita obrera, Vaga General, municipalisme autogestionari, cooperatives,  Assamblea de Barri de Sants, escoles llibertàries, mitjans de comuniació lliures…

Apuntem també l’enllaç de l’escola lliure i autogestionada de Mérdia (Badajoz), creada el 1978,  que comentem durant el programa: Colectivo Paideia.

I corregim l’oblit de la Universitat Lliure La RIMAIA (larimaia.org) de Barcelona, que ni tant sols citem en aquest programa. Per cert que fa temps que teniem pensat de fer un programa especial d’Ones de pau sobre violència estructural i educació lliure, noautoritària; podria ser una bona ocasió per parlar amb les companyes de La Rimaia.

Recordem que el 2009 Ones de pau va emetre dos programes sobre anarquisme: el primer (odp25) dedicat a la Revolució de 1909 de Barcelona (la Setmana Tràgica), amb un company de l’Ateneu Enciclopèdic Popular i un fundador de l’Ateneu Anarquista Besós. I el segón (odp26), amb un col·laborador de la publicació Antisistema i un activista de l’Ateneu Llibertari de Sants.

El 2009 també vam fer un programa sobre Economia social i solidària, més autogestió i nous valors pel canvi social. Adjuntem l’enllaç a continuació: odp09.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: