Emissió especial Vaga General 29-S.

29 09 2010

«Mitjans de comunicació alternatius dels Països Catalans ens hem unit per crear un pol d’informació dels sectors anticapitalistes i de combat. I hem creat una agència de notícies (l’Agència 29-s) que té l’objectiu de visibilitzar totes les accions que succeeixin al llarg de la jornada de vaga» del 29 de setembre de 2010.

A més de difondre a través de la web conjunta tot el que succeïa durant la jornada de Vaga General, les quatre ràdios lliures de la ciutat de Barcelona (Contrabanda FM, Ràdio PICA, Ràdio Bronka i Sants Ona Lliure) emetien en directe la mateixa senyal amb totes les notícies que recollia l’Agència.

Si no vas escoltar l’emissió conjunta, ara pots escoltar l’àudio emès entre les 08h i les 10h del matí del 29-s en la que van participar els conductors dels programes Ones de pau i Els apòstates de Contrabanda FM, juntament amb els companys/es units en l’Agència 29-s.

I tots els àudios d’aquesta emissió especial de 24 hores, juntament amb tota la informació de la jornada de vaga, la podràs llegir i escoltar si et connectes al web de l’Agència 29-s (enllaçat adalt).

Visca l’autogestió de la informació i de la comunicació!Visca les ràdios lliures!

I després de l’ocupació de l’antic edifici del Banesto (Banc de DesCrèdit Espanyol) a la plaça Catalunya de Barcelona el 25 de setembre, per part del Moviment del 25,  diumenge 3 d’octubre el programa Ones de pau estarà dedicat a l’economia i l’autogestió, amb la participació de l’economista Lluís Rodríguez, membre de l’Institut de Ciències Econòmiques i de l’Autogestió (ICEA), entitat cultural vinculada al sindicat CNT i que «es basa en els principisanarquistes d’assemblearisme, federalisme, solidaritat i suport mutu».


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: