((odp)) Energia i armament nuclear [repetició]

1 03 2009

Programa odp08: Redifusió del programa emès fa dues setmanes. Malauradament l’energia nuclear és d’actualitat a les agendes dels polítics i als mitjans de comunicació. Les corporacions que produeixen energia nuclear i distribueixen energia elèctrica s’anuncïen a la televisió i als diaris amb publicitat enganyosa que utilitza valors ecologistes. La premsa publica articles que intenten vendre l’energia nuclear desinformant a l’opinió pública. Mentre Anglaterra és a punt d’aprovar l’inici d’una nova generació de centrals nuclears al seu país. I fa dos dies es produia un accident tan greu com la colisió de dos submarins carregats amb missils atòmics molt a prop de la península Ibèrica.

A España, abans del juliol de 2009, em d’exigir i aconseguir el tancament de la central nuclear de Garoña. Participa en la Campanya de la Coordinadora Estatal Antinuclear.

Entrevistats (odp05): Tomàs Gisbert del Centre d’Estudis per la Pau JM Delàs. I Pep Puig del Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear.


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: