((odp)) Tarragona antimilitarista.

11 09 2009

Programa odp35: Tots els primers diumenges de mes (durant tot l’any) a les 12h del matí, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau organitza l’activitat Paraules per la pau. El passat diumenge 6 de setembre, Ones de pau va anar a Tarragona per conéixer els companys i les companyes antimilitaristes de la Coordinadora, participar en l’activitat i gravar un micro-reportatge (en català).

Al reportatge denunciem a la 6a. flota nordamericana i els vaixells de guerra de l’OTAN que atraquen al port tarragoní per carregar combustible (de Repsol) i fer escala de camí a la guerra, com la d’Irak o l’Afganistan. També xerrem amb la Coordinadora sobre estratègia antimilitarista. Comentem les campanyes Desmilitaritzem l’educació i Objecció Fiscal a la despesa militar de l’Estat espanyol. Així com diverses accions que la Coordinadora ha realitzat, com l’ocupació del balcó de l’Ajuntament de Tarragona per denunciar la presència del portaavions JFK al port de la ciutat, o l’acció contra l’Exèrcit al Saló de l’Ensenyament.

Mentre «busquem» (i experimentem) «nous camins en que no calguin les paraules», hem de continuar ben actius i afinant la punteria per encertar l’estratègia més adecuada i eficaç en cada campanya, acció o lluita antimilitarista que realitzem. Pensem globalment, actuem localment. I sumem forçes. No volem ser còmplices de cap Guerra. Per això cridem: Tropes de l’OTAN, fora d’Afganistan! Bases de l’OTAN, fora d’Espanya! Ni un soldat, ni un euro per a l’Exèrcit! I per suposat, ¡Fora vaixells de guerra de les costes catalanes, la península Ibèrica i la Mediterrània!


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: