Emissió especial. "Contrainformació des de les antenes: les ràdios lliures"

24 10 2010

[display_podcast]

Aquest diumenge enlloc de fer programa hem difòs la gravació de la taula rodona «Contrainformació des de les antenes: les ràdios lliures», organitzada per l’Ateneu Enciclopèdic Popular de Barcelona a l’Espai Obert, el 22 d’octubre de 2010. En el debat, a més de diferents representants de Contrabanda FM, Ràdio Bronka i Ràdio Pica, han participat més de 10 veus diferents. Un debat enriquidor i que necessita la màxima difusió davant l’amenaça legal de la Generalitat i les interferències de ràdios comercials i institucionalitzades que pretenen trepitjar la llibertat d’expressió i emissió de les ràdios lliures (autogestionàries, assembleàries, nocomercials).

[AUDIO (2 hores i 16 minuts): Els primers minuts de la gravació en alguns moments se senten un poc malament, però la resta de l’àudio s’escolta prou bé. I es que, rercordem un cop més, són més de 10 veus diferents compartint al mateix temps, in situ, aquesta taula rodona].

Adjuntem l’enllaç de la publicació «Enciclopèdic» (nº 36, octubre 2010), amb un monogràfic sobre els mitjans de comunicació alternatius.

Recordem que les jornades continuen a l’Espai Obert, de Barcelona:

> 29 octubre a les 19 h. “Creant informació pròpia: La Premsa alternativa”.

> 30 octubre a les 18 h. “Conclusions i final de les jornades”.

Com diu el lema de les jornades organitzades per l’Ateneu Enciclopèdic…

¡No rebis informació, fes-la!

I si vols, comparteix-la amb nosaltres a:

onesdepau@altaveu.org

contrabandaradio@contrabanda.org

I es que la llibertat d’expressió i emissió està en perill…!! Llegeix la notícia publicada el 27 d’octubre a La Directa (nº 202): «Interfereixen ràdios lliures des de la Torre de Collserola». [Quan obris l’arxiu pdf, un cop descarregat al teu ordinador, ves a «VER» i després a «ROTAR» per veure la pàgina en vertical, doncs està escanejada en horitzontal].


Acciones

Información
A %d blogueros les gusta esto: